Ga naar hoofdinhoud

Finder Darts Masters 2015: Wesley Harms en Martin Adams in actie

Darts Vandaag komen de toppers in actie op de Finder Darts Masters 2015. Wesley Harms, Martin Adams en Jeffrey de Graaf gooien hun eerste pijlen.

Finder Darts Masters: Wesley Harms – Jim Williams

De nummer één van de plaatsingslijst is Wesley Harms. In voorbereiding op het BDO Lakeside WK Darts wil hij een goed toernooi gooien in het Zuiderduin Hotel in Egmond aan Zee. Sparky speelt tegen de Welshman Jim Willams, de nummer 14 van de BDO ranking (Harms staat vijfde). Williams verloor verrassend zijn eerste partij van de lager geklasseerde James Hurrell.

Een voorspelling voor het Lakeside WK Darts doen? Glen Durrant is bij bookmaker 888sport met een notering van 3,75 favoriet voor de titel. Martin Adams volgt op 6,00. De wereldtitel voor Wesley Harms noteert 21,00. Lees meer: wedden op darts

Martin Adams en Jeffrey de Graaf ook bij favorieten

Wesley Harms is als eerste geplaatst, maar de nummer twee van de plaatsingslijst is ook niet mis. De 59-jarige nestor Martin Adams kan zijn pijlen maar niet opbergen. Wolfie, vierde van de BDO ranking, heeft een pittige eerste partij. Zijn tegenstander Gary Robson zal uit zijn op sportieve revanche, na een nederlaag tegen Richard Veenstra. Robson is tiende van de BDO ranking en dus geen kleintje.

Ook Jeffrey de Graaf komt vandaag voor het eerst in actie. De nummer 6 van de BDO speelt net als alle andere geplaatste spelers tegen de groepsgenoot die zijn eerste partij verloor. Zijn tegenstander Phil Blackwell ging met 5-2 onderuit tegen Martin Phillips. De Graaf moet echter scherp spelen om de volgende ronde te halen, want Blackwell en Phillips zijn niet voor niets respectievelijk 13e en 11e van de BDO.

Programma Finder Darts Masters 2015 vandaag

Jamie Hughes (8) – Andy Fordham
Scott Mitchell (3) – Frans Harmsen
Glen Durrant (5) – Madars Razma
Martin Adams (2) – Gary Robson
Jeffrey de Graaf (4) -Phil Blackwell
Wesley Harms (1) – Jim Williams
Darryl Fitton (6) – Ross Montgomery
Geert de Vos (7) – Remco van Eijden

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top