Ga naar hoofdinhoud

Finale BDO lakeside 2014 live streaming: Alan Norris vs Stephen Bunting

Finale BDO World Championship darts 2014. Vanavond om 19.00 uur begint de finale tussen Stephen Bunting en Alan Norris. Stephen Bunting is op dit moment de sterkst presterende speler bij de BDO en daarom is hij dè favoriet om deze editie van de Lakeside op zijn naam te schrijven. In de finale speelt hij tegen Alan Norris die een indrukwekkend toernooi staat te spelen in Frimley Green. Hij liet Robbie Green in de halve finale hard in het stof buiten met 6-1.

Bunting al zes keer op de Lakeside 2014

De 28-jarige Bunting speelde de afgelopen tien jaar in totaal zes keer op de Lakeside. Zijn beste prestatie was in 2011 toen hij de kwartfinale haalde waarin hij tegen Dean Winstanley speelde – en verloor. De afgelopen anderhalf jaar is de meest succesvolle periode uit zijn carrière: hij trouwde, werd vader, is gelukkig en kent regelmaat – en succes. Hij gaf zijn baan op en ging iedere dag oefenen, “en dat levert nu dividend op,” aldus Bunting. Hij begon zo’n beetje alles te winnen waaraan hij deelnam en in oktober 2013 won hij de World Masters zonder ook maar één set uit handen te geven gedurende het hele toernooi. Dat lukte zelfs Eric Bristow niet.

Wedden op Finale Lakeside 2014

Stephen Bunting is de overgrote favoriet voor de titel volgens 888sport die 1,40 noteert voor the Bullet’. Alan ‘Chuck’ Norris noteert 2,80. Voor de uitslag 7-2 noteert 888sport odds van 7,00.

Live stream kijken

Live wedden kan uiteraard ook bij 888sport en voor de live stream kun je terecht op de site van Eurosport (Eurosportplayer.nl) waar het hele Lakeside 2014 Dartstoernooi live wordt gestreamd. De finale Stephen Bunting – Alan Norris begint om 19.00 uur.

Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top