Online Bookmaker Reviews

Online bookmakers

Een wedstrijd nog spannender maken met leuke weddenschappen doen we graag. Maar waar vind je de beste bookmakers? Het zijn namelijk niet zomaar een paar goksites, maar vele tientallen, zo niet honderden. Wil je die bookmakers vergelijken, dan moet je de verschillen weten in odds, bookmaker bonus en meer. Op deze pagina helpen we je graag op weg zodat jij het meeste uit je bets kan halen!

Een jaar of 20 geleden liep je nog bij de tabakswinkel naar binnen voor een totoformulier van de Eredivisie, tegenwoordig doe je voorspellingen op tientallen sporten en honderden competities vanuit je luie stoel. In die 20 jaar zijn online bookmakers als paddenstoelen uit de grond geschoten. Sommige bookmakers bestonden al een tijdje offline, andere zijn in het tijdperk van internet ontstaan.

En doordat ze wereldwijd kunnen opereren, gaat er voor miljarden om in de wereld van online bookmakers. Iedereen kent natuurlijk de grote jongens als Unibet, Bwin en 888sport. Maar we hebben op deze pagina ook aandacht voor iets kleinere goksites. Zo is Kroon Casino Sport meer gericht op de Nederlandse sporten en is Mr Green Sport een van beste bookmakers voor Nederlanders op dit moment.

Sommige bookies begeven zich nog een stuk dieper in de sportwereld en zijn sponsor van bepaalde sportteams. Zo was Bwin van 2007 tot 2013 hoofdsponsor van Real Madrid, maar ook ‘kleinere’ bookmakers als Betfred en 188bet waren al eens sponsor van voetbalclubs in de Engelse Premier League. En Unibet heeft het helemaal gevonden in de wereld van darts. Michael van Gerwen en zijn concurrenten krijgen veel prijzen uit handen van dit wedkantoor.

Online wedden sites

Wat betreft veiligheid kun je in elk geval redelijk gerust zijn. Want omdat de wereld van online bookmakers zo groot is, liggen ze constant onder een vergrootglas. Ze hebben zich daarom aan allerlei internationale regels te houden om zich te mogen aanbieden in diverse landen. Sommige landen zijn wat terughoudend als het gaat om online wedden en daar kun je dus niet zo makkelijk gokken op sport via internet.

Maar in Nederland wordt het gedoogd als je online een wedje wil leggen. Je geld en inzet wordt beschermd door Europese regulatie op de kansspelmarkt, en ook doordat alle online bookmakers een duidelijk reglement hebben voor hun spelers. Veel bookmakers letten zelfs op dat het wel bij een hobby blijft, en dat je niet te ver gaat in het online wedden.

Beste bookmakers voor Nederlanders

Maar waar moet je nu heen gaan voor de beste sportweddenschappen? Wie zijn de beste bookmakers voor jou als je een leuke winst probeert te halen uit online wedden? Om je daarbij te helpen, hebben we hieronder een aantal van de grootste online wedkantoren op een rijtje gezet, met elk een uitgebreide review. Zo kun je eenvoudig bookmakers vergelijken. In de reviews vind je onder meer een uitleg van het gebruiksgemak, promoties en bonussen, mogelijkheden voor live wedden en ondersteuning voor bijvoorbeeld mobiel wedden. Ook vind je vaak een bonus bij inschrijven via deze website.

We hebben de bookmaker reviews speciaal voor Nederland geschreven. Zo zie je direct de beste bookmakers voor Nederlanders ertussen. Want de ene online bookmaker is de andere natuurlijk niet. Zo zie je bij de ene aanbieder bijvoorbeeld meer aandacht voor de Eredivisie dan bij de ander. En als je een liefhebber bent van darts, kun je bij sommige bookmakers meer en betere odds vinden.

Bookmakers vergelijken

Dat is natuurlijk geheel aan jezelf. Maar het gaat er natuurlijk om dat je op de lange termijn kijkt wat het beste voor je is. Zoek eerst voor jezelf uit waar je graag je online weddenschappen op zet. Als je graag voetbal voorspellingen doet, open dan eens een aantal sites van de bookmakers hieronder en vergelijk de odds van wedstrijden waarop je wel zou willen inzetten.

Want hoewel er geen gigantische verschillen tussen de bookmakers zitten qua odds, kan een bepaalde bookmaker toch gemiddeld iets hogere odds geven dan de andere bij voetbal. Op de lange termijn kan dat dus meer opleveren. En natuurlijk is het raadzaam te kijken naar de bookmaker bonus. Iedere aanbieder heeft een lucratief welkomstaanbod!

Verschillen in odds

En kijk dan ook meteen naar welke noteringen je allemaal wil zien bij een voetbalwedstrijd of een andere sport. Bij de meeste bookmakers heb je een ruim aanbod van odds: van 1X2 tot Asian handicaps en van wincast tot ‘both teams to score’. Maar sommige bookies zijn iets ruimer dan een ander. Je vindt bijvoorbeeld niet bij alle online bookmakers de odds op doelpuntenmakers bij bijvoorbeeld het wedden op Eredivisie – of in elk geval niet ruim van tevoren.

Maar ook qua aanbod van diverse andere sporten kan het verschillen. De ene website legt zich bijvoorbeeld iets meer toe op sporten als darts dan de ander.

Zet je bijvoorbeeld graag op voetbal én darts in, maar heeft bookmaker A betere odds bij voetbal en bookmaker B betere odds bij darten? Geen probleem. Maak een account aan bij beide bookmakers en eet van twee walletjes. Doe je darts voorspellingen bij bookmaker B en voor voetbal bij bookmaker A. Hou in dat geval wel je geld goed in de gaten, aangezien het op twee verschillende accounts staat.

Bookmaker bonus

En voordat je kiest voor één of meerdere bookmakers, vergelijk ook eerst een paar andere zaken. Want verschillen in odds zijn één ding, profiteren van bonussen en aanbiedingen is een ander ding. Naast de inschrijfbonus bieden diverse online bookmakers ook vaak een bookmaker bonus en geld-terug-acties op bepaalde bets.

Zo kan je bij sommige sites je inzet terugkrijgen als je door een goal in blessuretijd je bet verliest. En bij andere sites vind je soms verhoogde odds op bepaalde grote sportevenementen. Dus als die je meer aanstaan, is het een overweging om bij een bepaalde goksites een account aan te maken. In onze online bookmaker reviews vind je informatie terug over al dit soort zaken: inschrijfbonussen, geld-terug-acties, verhoogde odds, specifieke odds voor een bookmaker et cetera.

Kortom: het lijkt misschien wat ingewikkelder dan een totoformulier invullen bij de tabakwinkel, maar inzetten bij een online bookmaker geeft je wel veel spanning op zo ongeveer elke sport die jij maar wil. Overweeg goed wat je graag wil zien in een bookmaker en place your bets!