skip to Main Content

LiveScore Bet

LiveScore Bet is een van de nieuwste bookmakers aan het front. Je ken de site LiveScore misschien wel van zijn real time standen voor voetbal, tennis etc. maar nu kun je dus ook bij LiveScore wedden op sport. Het is een volkomen legale en betrouwbare bookmaker voor al je sportweddenschappen – ze kregen als een van de weinigen gelijk al een licentie van de Kansspelautoriteit en dat zegt wat dat betreft genoeg. Momenteel bereidt de goksite zich voor op de Nederlandse markt; naar verwachting zullen ze er in het voorjaar van 2022 helemaal klaar voor zijn. Maar wat heeft dit wedkantoor ons te bieden? In deze review nemen we ze onder de loep.

LiveScore Bet

LiveScore Bet review

Live Score Bet werd in 2020 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en is dus een piepjonge bookmaker. Toch heeft het LiveScore merk al heel wat ervaring want ze zijn er al sinds 1998 en ze zijn bovendien eigenaar van Virgin Bet. ‘Brand Ambassador’ is niemand minder dan Cristiano Ronaldo…

Wedden bij LiveScore Bet in het kort

  • Snelheid uitbetalingen: je verzoek wordt binnen 24 uur verwerkt. Geld direct op rekening (PayPal) of binnen 1-3 werkdagen
  • Minimaal opnamebedrag: 10 euro
  • Betaalopties: bankoverschrijvingen, credit card, PayPal
  • App: ja, voor Android en iOS
  • Live chat klantenservice: ja
  • Opvallend: aparte wedopties, uitgebreide In-Play sectie, Live streams, lage minimale inzet (5 cent)

Gebruiksgemak LiveScore Bet site

De website van LiveScore Bet is qua kleur en vormgeving hetzelfde uitgevoerd als de LiveScore site: zwart en oranje zijn de hoofdkleuren en de boel is voorzien van een duidelijk menu. Het is prima navigeren op de site: bovenaan de linkerkant van de homepage kun je naar een overzicht van je lopende weddenschappen en eventueel snel door naar andere onderdelen van de site (waaronder het casino). Daaronder worden een paar sporten uitgelicht en daar weer onder vind je alles waarop je kan wedden bij LiveScore Bet.

De odds worden in eerste instantie getoond in breuken. Dit kun je eenvoudig omzetten naar decimalen waaraan de meesten van ons gewend zijn.

Sportaanbod

Het aantal sporten waarop je kan gokken bij LiveScore Bet is ruim voldoende. Ze bieden alles aan wat je in eerste instantie verwacht (darts, voetbal, tennis etc.) maar ook Aussie Rules, Snooker/Pool, Schaken en Honden- en Paardenraces zit in het assortiment. Het aanbod is niet heel uitzonderlijk maar het is zoals gezegd in principe meer dan genoeg en ook de wat minder bekende sporten komen aan bod.

Wedopties

Wedopties zijn er in overvloed, waaronder de Bet Builder, en dat verbaast wel voor zo’n jonge bookmaker. Leuk is ook dat ze een aantal opties hebben toegevoegd die je bij andere bookmakers niet ziet. Zo kun je bij voetbal bijvoorbeeld voorspellen hoeveel schoten op doel een bepaalde speler zal maken, welke ploeg als eerste een corner krijgt en zijn er Double Chance + Total Goals combo’s

Voor het plaatsen van je weddenschappen bij LiveScore Bet kun je bovendien uitgebreide statistieken raadplegen.

Minimum stake

Inzetten kan al met 5 cent en dat geldt voor alle weddenschappen. Extreem laag inderdaad, meestal is 10 cent het minimum. De maximale inzetten verschillen per sport. Je krijgt een melding op je wedcoupon als je stake de limiet voor het bewuste event overschrijdt.

Live wedden bij bookmaker LiveScore Bet

Uiteraard kun je ook volop live wedden bij LiveScore Bet, ze doen wat dat betreft haast niet onder voor grotere bookmakers. Ook voor sporten als badminton en handbal zijn er verschillende live opties. Alle live bets vind je in het menu onder het kopje ‘In-Play’, de odds zijn prima en over het algemeen zelfs hoger dan bij bijvoorbeeld een bookmaker als Mr Green Sport.

Live streams

Ook voorzien ze ruimschoots in live streams. Om de beschikbare streams te zien, selecteer je in het zijmenu een sport en vervolgens klik je op het ‘live streaming’ icoontje. Live streaming sport kijken bij Live Score Bet is helemaal gratis, alleen voor het live paardenraces kijken is een minimale bet van 1 euro noodzakelijk.

LiveScore Bet app

Deze nieuwe online bookmaker heeft een app beschikbaar en dat is natuurlijk heel fijn. Met de LiveScore Bet app op je telefoon kun je waar je ook maar bent weddenschappen plaatsen, geld storten en/of laten uitbetalen enzovoorts. Alle onderdelen van je account kun je via de app bereiken en natuurlijk kun je zowel pre match als live betten. De app werkt goed, maar ook de mobiele site is helemaal van deze tijd. Dus ook zonder app kun je makkelijk je voorspellingen doen.

Storten en uitbetalingen LiveScore Bet

Er zijn al heel wat betaalmethodes beschikbaar bij deze nieuwe bookie, maar ze beloven dat uit te breiden in de toekomst. Voor nu kun je er terecht met iDeal, credit cards, PayPal en bankoverschrijvingen, later zullen er meer online wallets zoals Skrill en Neteller zeker bij komen.

De minimale storting die je bij LiveScore Bet moet doen is 10 euro. Neem je je geld op, houdt dan rekening met een aantal werkdagen voordat je het geld op je rekening hebt.

LiveScore Bet bonus

Voor nieuwe spelers heeft bookmaker LiveScore Bet een bonus klaarliggen: Bet 10 euro, Get 20 euro in Free Bets. Niet heel bijzonder, maar toch lekker meegenomen. Om te profiteren van de bonus moet je je eerste weddenschap binnen 14 dagen na het openen van je account plaatsen tegen odds van minimaal 1.50. Daarna heb je 7 dagen de tijd om je Free Bet tokens te innen en te gebruiken. Check altijd goed de volledige voorwaarden die bij een promotie horen om fouten en teleurstellingen te voorkomen.

Er lopen verder altijd wat acties bij LiveScore Bet: verhoogde odds op bepaalde wedstrijden, free bets etc. Het is niet heel veel, maar dat een kleinere bookmaker Free Bets aanbiedt is eigenlijk wel opmerkelijk. Leuk om te vermelden zijn nog wel de ‘Squads’. Dit is een spel waaraan gratis mee kan doen. De bedoeling is dat je vijf voetbalspelers aanwijst die gaan scoren en daarmee kan je cash prijzen mee winnen.

Klantenservice bookmaker LiveScore Bet

De LiveScore Bet customer service is zowel per e-mail als per live chat te bereiken. Vooral dat laatste is wat ons betreft altijd een groot pluspunt. Er wordt over het algemeen snel gereageerd en je wordt vriendelijk geholpen. Voordat je iemand van de klantenservice gaat aanspreken, kun je ook nog in de uitgebreide help sectie antwoorden vinden. De voorgestelde rubrieken zijn redelijk oké en je kan ook via een zoekbalk trefwoorden intikken. De informatie die naar voren komt is duidelijk en uitgebreid.

Conclusie beoordeling LiveScore Bet

Voordelen

  • Nieuwe, frisse bookmaker met aparte wedopties
  • Lage inzetten
  • Live chat klantenservice

Wat minder

  • Sportaanbod

Veelgestelde vragen

Kun je wedden bij LiveScore?

Je kent LiveScore wellicht al van het checken van live sport scores, maar sinds 2020 zijn ze ook actief als bookmaker en kun je er volop wedden op sport.

Is wedden bij LiveScore Bet legaal?

Jazeker. Deze bookmaker kreeg in 2021 als een van de eersten een vergunning van de Kansspelautoriteit. Je kan dus bij LiveScore Bet legaal wedden op sport.

Wat is de LiveScore Bet bonus voor nieuwe spelers?

Voor nieuwe spelers ligt er momenteel een ‘Bet 10 euro, Get 20 euro in Free Bets’ bonus klaar.

Bestaat er een LiveScore Bet live chat?

De klantenservice is bereikbaar per live chat, telefoon en e-mail.

Back To Top