HomeBookmaker ReviewsLadbrokes

Ladbrokes

Ladbrokes is een online bookmaker die zich volledig richt op de sport- en gamingmarkt. Het Britse bedrijf, dat werd opgericht in 1886, heeft daarin een enorm uitgebreid aanbod. Ladbrokes heeft een nu licentie in België en is daarom voor de Belgische markt een zeer interessante goksite.

Als we kijken naar de wedden op sport pagina van bookmaker Ladbrokes zien we aan de linkerkant een overzichtelijke indeling. Zo kun je kiezen uit onder meer wedden op voetbal, wedden op paardenraces, greyhounds, tennis, basketbal, golf en cricket. Deze sporten worden uitgelicht door Ladbrokes, maar er zijn utieraard nog veel andere sportweddenschappen mogelijk.

Om die mogelijkheden te bekijken scroll je verder naar beneden. Als je op een sport klikt, bijvoorbeeld voetbal, zul je zien dat Ladbrokes een verzorgd en overzichtelijke lijst klaar heeft staan, waar alle noteringen keurig onder elkaar geplaatst zijn. Naast betting biedt de site o.a. ook online Casino, Poker, Bingo, Games, In-play, Vegas, Lotto’s, Virtuals en mobiele spellen aan.

Ladbrokes Promotie

Bij inschrijving ontvang je maximaal €100 tegoed waarmee je gratis kunt gokken op sport. Ladbrokes heeft regelmatig leuke (en zeer goede!) acties waar je als speler je voordeel mee kunt doen. Je kunt je aanmelden om nieuws over acties en bonussen per e-mail te ontvangen. Een aanrader wat ons betreft.

Aanbod en quoteringen

Bookmaker Ladbrokes heeft niet zoveel in het assortiment als je wellicht bij andere goksites gewend bent. Wel worden de grote sporten als tennis, voetbal, darten en dat soort sporten aangeboden, maar erg diep gaan ze er niet op in. De ‘basis’ odds zoals winst – gelijk – verlies zijn beschikbaar, maar het had wel wat meer gekund. ‘Scorecast’ kennen ze bijvoorbeeld niet. Voor het gokken op paarden is Ladbrokes uitstekend. Niet in de laatste plaats door het grote aanbod live streams van de races.

Inschrijven

Inschrijven en een rekening openen bij Ladbrokes is eenvoudig. Je vult simpelweg je gegevens in en vervolgens kun je een koppeling maken naar je bankrekening, creditcard of online betaalsysteem, waarbij je gebruik maakt van je persoonlijke referentienummer. Bovendien hoef je je bij Ladbrokes geen zorgen te maken over de veiligheid van je gegevens, want de website is volledig beschermd.

Uiteraard is er de mogelijkheid om hulp in te roepen als je toch nog vragen hebt. En de hulp die de bookie biedt, is niet mis. De klanteservice van Ladbrokes wordt geroemd en staat te boek als een van de beste die er is. Je kunt er 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. En dat per mail, live chat, telefoon.

Bedrijfsgegevens Ladbrokes

Behalve sport betting is Ladbrokes vooral op het gebied van online-poker een van de bekendste namen onder de online gokkers. De nieuwe website ziet er zeer verzorgd en overzichtelijk uit en biedt de bezoekers urenlang speelplezier. Ladbrokes is in heel Europa een gerespecteerde naam en het hoofdkantoor is te vinden in de Londense wijk Harrow.

De website van is, behalve veel noteringen, voorzien van veel nuttige info die je helpen een goede voorspelling te doen. Ladbrokes geeft voorafgaande een wedstrijd informatie over de vorm van teams en statistieken. Combineer dat eventueel met een mooie promotie en succes is haast gegarandeerd.

RECENSIEOVERZICHT
Quoteringen
Bonussen
Klantondersteuning
Bookmaker Reviews Ladbrokes