HomeBookmaker ReviewsBetsson

Betsson Sport

Wedden bij Betsson

Een oudgediende die het nog steeds erg goed doet in de wedmarkt, is Betsson. Het Zweedse bedrijf bestaat al 15 jaar en verdient zijn plek op de markt nog steeds. Wedden bij Bookmaker Betsson gaat net iets anders dan bij andere online bookmakers. In 2001 kregen ze een bookmakers-licentie en begonnen ze met ‘live wedden’ op de Betsson Exchange (beurs voor weddenschappen). Bookmaker Betsson is bij uitstek een goksite om live te wedden, en van alle wedkantoren is dit de plek waar de meeste interactie mogelijk is met andere spelers. Er is mogelijkheid om te chatten en er is een pagina waarop live scores te zien zijn.

Betting exchange bij bookmaker Betsson

Maar wat bookmaker Betsson anders maakt dan andere online bookies is hun Betting Exchange: hier kunnen mensen niet alleen op evenementen en uitslagen wedden maar ook tegen elkaar, waardoor je jouw winstkansen vergroot. Normaal speel je tegen een wedkantoor, maar hier is het mogelijk de plaats van de bookmaker zelf in te nemen en odds aan te bieden aan andere spelers door op zoek te gaan naar een ‘match’, een passend bod. Zo ontstaat er een markt van vraag en aanbod in sportweddenschappen.

Bij Betsson kun je dus zelf bets verkopen aan andere spelers en zelf een beetje bookmaker zijn. Bovendien leidt het systeem dat Betsson hiervoor gebruikt tot 10 tot 30% betere odds voor spelers, en dus tot hogere winstkansen.

Betsson weddenschappen

Wanneer je een sport aanklikt, bijvoorbeeld voetbal, verandert de hele pagina meteen naar voetbal. Alle competities verschijnen in beeld, de wedstrijden die nu gaande zijn en de meest populaire wedstrijden die er aan zitten te komen. Ook andere sporten komen ruim aan bod: tennis, basketbal, maar ook wedden op Formule 1 (met ‘Speciale Markten’ waarbij je kunt wedden op ‘snelste ronde’, of dat er een Safety Car gebruikt zal worden), e-sports, wintersporten etc. Het wedden op zich gaat erg eenvoudig en aan de rechterkant van je beeldscherm zie je gelijk alle berekeningen + een uitleg. Naast weddenschappen de de Betting Exchange biedt Betsson online Casino, Poker en Games aan.

Account aanmaken en betalingsmogelijkheden

Inschrijven bij Betsson is makkelijk. Je kiest zelf je gebruikersnaam en password. Indien in je bezit vul je hier ook de bonuscode in. Je kunt je opgeven voor nieuws per email zodat je nooit een actie misloopt.

Als je klaar bent met invullen kun je meteen geld overmaken naar je account en beginnen met spelen. Geld overmaken naar je Sportsbook-account kan met iDEAL, Click2Pay, Visa, Mastercard, NETeller, ClickandBuy, Ukash, Moneybookers en PaySafeCard.

Privé-informatie en betalingsgegevens worden met een SSL-Certificaat van VeriSign beveiligd. De minimale inzet is 1/10 deel van de valuta die je gebruikt, dus als je in euro’s speelt is dat 0.10 euro. Het winstmaximum per inzet is €5000, en per dag geldt een maximum van €10.000 per speler. Per week mag een speler maximum winst maken van €25.000. Betsson krijgt 4% commissie van de gemaakte winst op de Exchange.

Klantenservice Betsson

De service afdeling is 24 uur per dag bereikbaar via de e-mail. Bellen kan ook, maar dan wel met Malta. De e-mailservice is in het Nederlands en nog 17 andere talen! De service afdeling is in 2014 beloond met de Flagship Award for Excellence in Customer Service.

RECENSIEOVERZICHT
Quoteringen
Bonussen
Klantondersteuning
Bookmaker Reviews Betsson