HomeBookmaker Reviews888sport

888sport

888sport

Bookmaker 888sport

Een van de grootste online bookmakers ter wereld is 888sport. In Nederland misschien niet zo bekend als Unibet of of Bwin, maar dat is onterecht. Goksite 888sport heeft zijn zaakjes goed op orde en zorgt goed voor zijn klanten, bestaand of nieuw.

888sport kampioen in bonussen en promoties

Natuurlijk is het moeilijk om je aan de top te onderscheiden van de andere online wedkantoren. De odds liggen vaak dicht bij elkaar. En dan gaat het om reclame maken of meer vaste spelers binnenhalen. 888sport probeert zich vooral op één manier te onderscheiden van de andere grote spelers op de markt: mooie bonussen en promoties aanbieden aan hun klanten.

Want daarin valt 888sport heel erg op. Als je het goed speelt, kun je flink profiteren van al hun acties. Zo geven ze erg vaak gratis weddenschappen weg: bijvoorbeeld als je op drie wedstrijden hebt ingezet, als er niet gescoord wordt en bij een winnende bet zelfs. Maar ook geven ze wel eens je inzet terug, als je weddenschap bijvoorbeeld teniet wordt gedaan door een goal na 88 minuten bij het wedden op voetbal. Daarnaast probeert 888sport bij grote evenementen zoals Champions League, EK of WK voetbal et cetera speciale acties te houden.

Veel sporten, odds-mogelijkheden en meer

Als grote online bookmaker moet je natuurlijk ook divers zijn. En daar is bookmaker 888sport niet anders in. Ze bieden natuurlijk een grote verscheidenheid aan sporten om op in te zetten. Zelfs curling, accas, floorball en pesapallo, als je er al ooit van gehoord hebt. Maar ook als je de internationale politiek volgt, kun je er bij 888sport op inzetten. Zo hadden ze erg veel sportweddenschappen (met spectaculair verhoogde odds!) voor de laatste Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Binnen al die sporten en andere wedmogelijkheden is het natuurlijk ook zaak om divers te zijn. De voetballiefhebber zal bijvoorbeeld zijn hart kunnen ophalen bij 888sport, want op alle grote wedstrijden zijn er gewoon honderden bets: van de 1X2 tot doelpuntenmakers, van corners tot handicaps en van wincast tot gele en rode kaarten. Maar ook bij het gokken op darts, tennis, basketbal en Formule 1 heb je meer dan genoeg keus.

Makkelijk storten en cashen

Goede methodes voor betalen en cashen zijn natuurlijk onontbeerlijk bij een site als 888sport. Ze hebben genoeg mogelijkheden om makkelijk aan de slag te gaan. Nederlandse spelers kunnen handig gebruik maken van iDeal om hun rekening aan te vullen maar ook andere bekende stortingsmethodes als creditcard, Paypal of Skrill. Met dezelfde methodes kun je natuurlijk weer je gewonnen geld terugstorten.

Live wedden op voetbal, tennis en meer

Het kan natuurlijk spannend zijn om te wedden, maar niks zo spannend als live wedden. Een voetbalwedstrijd op tv volgen en meteen inzetten als je denkt te weten wie gaat scoren of winnen. Bookmaker 888sport speelt hier goed op in en geeft je de mogelijkheid om deze spanning te ervaren bij diverse sporten. En je kunt niet alleen de volgende doelpuntenmaker, corner of winnaar voorspellen bij een wedstrijd in de Champions League of Eredivisie, maar ook in allerlei kleine competities en in kleine sporttoernooien.

Klantenservice erg goed, kan iets beter

888sport is een grote bookmaker en dus doen ze er alles aan om hun site goed te laten lopen. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan in de ogen van de klant. Als je ingelogd bent, krijg je toegang tot alle contactmogelijkheden. Je kunt bellen, maar ook via een contactformulier contact opnemen. Je moet wel Engels of een andere taal kunnen, omdat Nederlands niet wordt aangeboden. De responstijd is aardig snel voor het contactformulier. Het enige lastige verder is dat de live chat ietwat verborgen zit.

Conclusie 888sport

Met recht mag 888sport een van de beste bookmakers van dit moment genoemd worden. Ze zijn pas sinds 2008 bezig, maar hebben door hun solide werk snel de top bereikt. Vooral de bonussen en promoties maken 888sport erg interessant. Maar ook alle betmogelijkheden en diversiteit op de site zorgen ervoor dat je je snel thuis kunt voelen bij 888sport.

RECENSIEOVERZICHT
Quoteringen
Bonussen
Klantondersteuning
Bookmaker Reviews 888sport